Angy – Instructor aerobic-fitness

Angy - Instructor aerobic-fitness

Este instructor de aerobic-fitness, trainer ABC FITNESS SCHOOL si personal trainer, avand studii superioare in domeniu si o experienta de peste 10 ani in industria de fitness-wellness. Pasionata de tot ceea ce inseamna aerobic, pe Angy o intalniti la orele de Step Dance, Body Control, Fitball si Fitness Pump. Este una dintre persoanele care a initiat fenomenul de formare profesionala in domeniu si considera ca pasiunea pentru fitness trebuie impartasita tuturor celor care doresc sa aiba un stil deviata sanatos, ceea ce a si facut de cand a initiat fenomenul ABC FITNESS.

Alexandra Dandea – Instructor aerobic-fitness

instructor aerobic-fitness Pasionata de dans si de miscare, Alexandra este un instructor tanar, radiaza de bucurie la fiecare antrenament si are o fire creativa. De asemenea trainer al scolii noastre de fitness, Alexandra transforma o ora de aerobic intr-o experienta de relaxare, buna dispozitie si reincarcare cu energie. Pentru ca este, intradevar, energica, iar antrenamentele sale sunt intense si eficiente. Asadar, indiferent ca veti alege o ora de Aero-Step sau Fit Pump, Alexandra (sau Alexa) este cea care va aduce in situatia de a va depasi limitele si de a iesi din cotidian, de a descoperi noi orizonturi in ceea ce priveste potentialul fizic si mental. Toate intr-o atmosfera frumoasa, plina de zambete si voie buna. Sportul ne mentine cu adevarat tineri, atat de punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere mental.

Cosmina – Instructor aerobic-fitness

sava antoaneta

Pasiunea pentru sport şi atracţia mea faţă de dans m-au determinat să urmez cursurile de specializare aerobic-fitness, în cadrul şcolii “ABC Fitness”. Acest curs m-a ajutat să mă dezvolt atât pe plan personal cât şi pe plan profesional, găsind modalitatea perfectă de a îmbina “utilul cu placutul”.

Consider că în acest domeniu, fără muncă şi dedicaţie nu poţi avea rezultate atât din postura de instructor cât şi din cea de cursant, de aceea mi-am creat propriul stil de antrenament, mergand pe ideea: “dupa muncă şi răsplată”. Aşa că, dacă vreţi să munciţi alături de mine, vă aştept la ”ABC FITNESS CLUB”!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress